fbpx

Nimbamedžio aliejus

4.90

Prieinamumas: Turime

Produkto kodas: COS110 Kategorijos: , , , ,

Nimbamedžio aliejus – tirštas, stipraus kvapo, natūralus šalto spaudimo, nerafinuotas grynas aliejus, vėsioje temperatūroje sutirštėjantis iki pastos konsistencijos.

NAUDOJIMAS KOSMETIKOJE:

Nimbamedžio liejus gausu riebiųjų rūgščių, vitamino E bei būtiniausių amino rūgščių. Nimbamedžio aliejų rekomenduojama naudoti kosmetikos gaminiuose probleminei odai su padidėjusia riebalinių liaukų sekrecija, pūlingais spuogeliais, išsiplėtusiomis poromis. Dėl stiprių regeneruojančių savybių nimbamedžio aliejus naudojamas odos elastingumą gerinančiuose, drėgmės balansą atstatančiuose, odą regeneruojančiuose mišiniuose. Aliejinis mišinys su nimbamedžio aliejumi gali būti naudojamas paraudimams, niežuliui mažinti, odos būklei gerinti, plaukams stiprinti.

NAUDOJIMAS ANT ODOS: gryną nimbamedžio aliejų rekomenduojama tepti labai plonu sluoksniu ant sudrėkintos odos arba maišyti su kitais aliejais ar sviestais. Nimbamedžių aliejus suskystėja šiek tiek pašildžius.

 

 NAUDOJIMAS GYVŪNAMS:

Tai saugus aliejus šunims, katėms ir kitiems gyvūnas, kei reikia kovoti su parazitais – blusomis, erkėmis. Naudokite šį aliejų mišiniuose su natūraliu skystu kastilijos muilu ir / ar eteriniais aliejais.

 

NAUDOJIMAS AUGALŲ APSAUGAI NUO KENKĖJŲ: nimbamedžių aliejų pašildykite karšto vandens vonelėje, sumaišykite 8 ml šalto spaudimo nimbamedžių aliejaus su 1 litru šilto vandens ir 5 ml skysto muilo (geriausia kastilijos muilo). Stipriai suplakite mišinį, ir jei paviršiuje dar liko aliejaus, papildomai įpilkite truputį muilo, kol aliejus išsimaišys. Šiuo mišiniu pukškite kambarinius arba lauke augančius augalus, ypač po jų lapais. Geriausio rezultato pasieksite mišiniu purškiant augalus kas tris dienas dvi savaites.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Nimbamedžio aliejus”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *